5 Simple Techniques For su kaçak tespiti

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı yardımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

ÇOkay sayıda hizmet verdiğimiz kurumsal firma ile birlikte; yine binlerce müşteriye de su kaçağı tespiti ve tamiri konularında lawnımcı olduk.

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da 1 yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Firmamızda bulunan kameralı su kaçak tespiti için kullanılan cihaz ile kolaylıkla sorunun kaynağına ulaşabiliriz. Cihazımız sayesinde ulaşılan sorunu ekip arkadaşlarımız kontrol altına alır ve gereken tamiri gerçekleştirir.

Yüksek Basınç: Gece ve gündüz suyun sıklıkla kullanım zamanına uygun olarak borulara farklı basınç sistemi uygulanmaktadır. Buna bağlı olarak borunun kaldıramayacağı oranda su basıncı gelmesi işlemi ile su kaçaklarına neden olmaktadır.

Su kaçağı tespitinde kullanılan bu cihaz aynı zamanda gider tıkanıklığı için de kullanılır

Fırat bey, Tesisat borularında ki su kaçaklarını kırma dökme olmadan son teknoloji cihazlarımız ile kısa sürede buluyoruz, öncelikle üst katınızda ki tesisat borularında bir kaçak varmı examination yapmalı sonrasın da diğer üst kat daki dairede de su sızıntısı tespiti yapmalıyız, hangi dairede olduğu ancak tespit su kaçak tespiti çalışması yapılarak bulunmaktadır. Eğer pis su tesisatında bir kaçak var ise kameralı cihazlarla, temiz su tesisatında bir sorun varsa akustik dinleme cihazları ile kısa sürede sorun tespit ederiz.

Kameralı su kaçak tespit fiyatları araştırılması yaparken dikkat edilecek husus firmaların kullanmakta olduğu cihazlar olmalıdır.

Duvarlarda oluşan su sızıntısını bulmanın farklı yöntemler ile bulunabilir. Oda içerisinde parkelerde yada halılarda ıslanma fark edebiliriz. Zeminde köşelerde ıslaklı nem rutubet bulunduğu zaman duvarda su kaçağı var demektir. Duvarlarda boyada değişiklik olup olmadığına bakılmalıdır.

Bu yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

Tamir durumu olmayan işlemerde genel tesisat bakımı ile sizleri yüksek maliyetli işlemlerden kuratıryoruz.

Arıza tespiti yapan ustamız müşterimizin elinde mevcut kalebodur var ise kırılan yerin onarımını da yapar. Eğer yoksa seramik temin edilince bir sonraki güne fayans tamiri yapılır.

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çok memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam ev için tekrar çağırabileceğim biri

Report this wiki page